DatoX

En hel dag fylt med inspirasjon og læring
På DatoX ser vi fremover! Hvordan blir den nye "normalen", og hvordan ruster du deg mentalt, økonomisk og strategisk for en ny hverdag?
Arrangementet favner bredt og styrker både deg som er arbeidssøker, arbeidstaker eller arbeidsgiver. Gjennom å dele erfaring, innsikt og gi inspirasjon kan vi komme styrket ut sammen!   
Vi gleder oss til DatoX 1. september, og håper du er med! Les hele programmet og reserver din billett i dag.
 • Linkedin Sosiale Ikon
Få oppdaterte nyheter og følg oss på Linkedin
mikrofon

PROGRAM

Egen buss går fra Lillestrøm stasjon 08:25 og 08:55. (Utgang syd. Turbuss fra Oslobuss står utenfor Scandic Lillestrøm). 

 

Adresse: Stillverksveien 28, 2004 Lillestrøm) 

Retur 15:45 fra X Meeting Point. 

Parkering på X Meeting Point mot betaling

08:30 - 09:30 

Registrering & kaffe 

 

09:30 - 11:00 

Foredrag av Marit Strømøy, Håvard Kvam og Ida Holo

 

11:00 - 11:20

Pause med enkel servering

 

11:20 - 12:50

Foredrag av Eirik Norman Hansen, Jan Svaheim, Øyvind Hammer og Christoffer Bertilsson

 

12:50 - 13:35

Lunsj i foajeen 

 

13:35 - 15:30

Foredrag av Mette Hopsdal, Petter Hermansen, Ole-Arvid Liodden og Morten Brandt

 

15:30 - 

Takk for nå

Møteplass og nettverk

DatoX er inspirert av den særnorske dugnadstankegangen, og skal ikke drive overskudd. Den reelle verdien er at mennesker trekker i samme retning, deler av sin kunnskap og skaper noe større enn seg selv. Du vil sitte igjen med et betydelig større motivasjon etter denne dagen.

Takk til deg som ønsker å bidra med din kunnskap, tjeneste, produkt eller formidlingsevne.

Les om konferansier og foredragsholdere nedenfor, og reserver din billett i dag!

Få oppdaterte nyheter og følg oss på
 • Linkedin Sosiale Ikon

Konferansier

Foredragsholdere

EIRIK NORMAN HANSEN

Teknologientusiast

Eirik Normann Hansen.JPG

"Hvilke digitale verktøy må du beherske i dag, i morgen og i fremtiden for å gjøre deg selv og arbeidsplassen attraktiv?"

 

Eirik Norman Hansen er en av Norges mest populære foredragsholdere, og ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer.  Vi takker Eirik for at han stiller opp for oss denne dagen!

MARIT STRØMØY

Multitalent

Marit.JPG

"Hvilke grep må du gjøre for å nå dine mest ambisiøse mål?"

Marit er verdens eneste kvinnelige båtfører i Formel 1. I hele sitt liv har hun operert i et mannsdominert miljø som en av veldig få kvinnelige aktører. Med en ekstrem dedikasjon og viljestyrke klarte hun det umulige, nemlig å nå toppen av pallen i VM-runden i de Forente Arabiske Emirater, i en av verdens tøffeste motorsporter. Hvor henter hun motivasjonen? Hva gjør hun når hun opplever motgang? Hvordan når man sine mål og drømmer?

MORTEN BRANDT

Inspirator og rådgiver

Morten Brandt.jpg

"Salg for Hvermansen"

Morten er et av Norges mest etterspurte foredragsholdere, og er en sann mester i kommunikasjon og motivasjon. Innlegget på DatoX handler om salget som vanlige mennesker bedriver - til hverdags og på jobb. Hvordan kan du påvirke utfallet slik DU vil ha det? I kommunikasjon med andre ønsker man å påvirke og påvirkes. Salg er det samme som aktiv påvirkning, der en har en ambisjon om at en annen skal forstå, anerkjenne, føle, tenke, agere og reagere på en bestemt måte. Det kan gjøres smart, respektfullt og elegant, eller man kan gjøre det på en måte som fremkaller motstand, likegyldighet eller avstand. En god påvirker bygger broer, en dårlig påvirker brenner dem.

IDA HOLO

Psykolog

unnamed.jpg

"Mestre frykten slik at du tar bedre beslutninger, blir modigere og får en bedre jobbhverdag"

Frykt styrer ofte valgene vi tar. Gjerne ubevisst. Hvis du forstår hvordan du reagerer på egen frykt og mestrer å stå i ubehaget, har du verktøyet du trenger for å ta bedre beslutninger, være modigere og få en bedre jobbhverdag. 

Ida Holo er utdannet psykolog ved NTNU. Med lang erfaring fra utredning og behandling av mennesker med angstlidelser og som teamleder innenfor den anerkjente, norske firedagersmodellen for OCD-behandling, har hun god innsikt i hva som gjør at folk holdes tilbake av frykt og angst. Ida er en engasjerende og levende formidler, og hun deler verktøy og øvelser du trenger for å frigjøre deg fra fryktens begrensninger. 

PETTER HERMANSEN

Fondssjef Nordea Norge

Petter.jpg

"Mine beste råd for dine privatinvesteringer sett i et historisk og makroøkonomisk perspektiv. La oss se inn krystallkulen. Hva kan vi se der?

Petter B. Hermansen (40) har jobbet i finansbransjen i 18 år og har siden 2006 sittet i ledende posisjoner i DnB, Swedbank First Securities og Nordea innenfor investeringsrådgivning, kapitalforvaltning og megling av verdipapirer. Da Petter var 27 år ble han Norges yngste banksjef og i dag er han leder for Nordea Fondene i Norge samt nordisk leder for distribusjon av spareprodukter i Nordea. Petter har sittet i styret i VFF (VerdipapirFondenes Foreningen) i 5 år og anser som sin viktigste oppgave å skape mer åpenhet og transparens for å utdanne nordmenn slik at alle kan spare i fond på sin egen måte og være fortrolige med det.

METTE HOPSDAL

DNA Director

Mette.jpg

"Å diskutere om kontor eller hjemmekontor er best, blir som å diskutere om rødt eller blått er den fineste fargen!"

Mette Hopsdal er Norges første og eneste DNA-direktør. Hun er ansvarlig for hvordan de jobber med menneskene sine i ice Norge, som har blitt en foregangsbedrift for hvordan man kan organisere arbeidsplassen med tanke på nettopp menneske- og kulturdimensjonen. Mette er blant annet ansvarlig for å føre ice inn i fremtidens arbeidsliv, hvor autonomi - det å få bestemme over seg selv, står sentralt. Da koronaviruset kom og tvang mange bedrifter til å gå over til hjemmekontor, opplevde ice at nettopp kulturen, menneskefokuset og deres praksis med full fleksibilitet og tillit til å jobbe når og hvor de ønsker, gjorde overgangen så godt som sømløs. Hør Mette fortelle om hvordan ice jobber med "myke" verdier som et av sine viktigste konkurransefortrinn, og la deg inspirere rundt hvordan arbeidslivet kan se ut "post korona". Ting blir ikke som før!

CHRISTOFFER BERTILSSON

LinkedIn-ekspert

Bertilsson.jpg

"Hvorfor lykkes enkelte så bra på LinkedIn, og hvordan kan du løfte din og bedriftens LinkedIn-satsing til neste nivå?"

Mange har fått øynene opp for LinkedIn, og ser potensialet i å bruke det til å utvikle både karriere og forretningsmuligheter. Under DatoX får du råd og tips til hvordan løfte din og bedriftens LinkedIn-satsing til neste nivå! Christoffer Bertilsson anses som en av Norges fremste LinkedIn-eksperter og har hjulpet et hundretalls profesjonelle med å mestre LinkedIn, både for karriereutvikling, nettverksutvikling og for å skape flere salgs- og forretningsmuligheter.

JAN SVAHEIM

Rådgiver Opplevelse & Kommunikasjon

8_ultimate_007-bw_edited.jpg

"Hemmeligheten bak en god formidler"

Hver dag forsvinner gode ideer og budskap i din bedrift. Dette hindrer kritisk verdiutvikling, så hvorfor skjer det og hva kan du og jeg gjøre med det?

 

Jan Svaheim er en ekte og oppriktig kommunikasjons fantast med lidenskap for god formidling. Gjennom selskapet Bedre Formidler AS trener han ledere og fagpersoner til å nå frem med og lykkes med sine ideer og budskap. I foredraget «hemmeligheten bak en god formidler» får du konkrete verktøy som gjør deg til en bedre formidler, så du vil lykkes med dine ideer og budskap.

ØYVIND HAMMER

Foredragsholder og coach

ØYVINDPROFIL_liggende.jpg

"Kroppen gjør det hodet sier. Hva sier du?"

«Vi mennesker tenker veldig mye hele tiden. Øyvind Hammer har hjulpet med å rydde i tankene og ta vare på dem som er verdifulle», sitat fra tidenes mestvinnende skisportutøver, Ole Einar Bjørndalen.

Øyvind Hammer har i mer enn ti år vært Ole Einar Bjørndalens mentale trener og motivator. Bjørndalen mener at samarbeidet med Øyvind har vært en avgjørende faktor for sin suksess.

Etter at den norske regjeringen kom med de mest inngripende tiltakene vi har hatt i Norge i fredstid, har frykt og usikkerhet kommet sigende på mange. Samtidig har det også åpnet seg muligheter for de som har evnet å ha kontroll på tankene. Noen har fornektet, andre har gått inn i overlevelsesmodus eller har sett muligheter. Forutsetningen har vært ulike, men de fleste har vært innom nye og viktige tankeprosesser. Nå handler det om det som skal skje fremover!

På DatoX viser Øyvind hvor viktig det er å ha motiverende, tydelige mål og gir teknikker som gjør at du kan jobbe effektivt for å nå dem. Du får innblikk i hvordan dine tanker er den avgjørende faktor for suksess. 

OLE-ARVID LIODDEN

Foredragsholder og coach

105971735_944312129408592_17724665129377

"En god start på dagen betyr mye. Hvordan er dine morgenrutiner?"

Liodder er opptatt av svarene på spørsmål som; hva skal til for at du gjør mer av det som er positivt for deg slik at både du og de rundt deg får det bedre? Hva hindrer deg? På DatoX skal Liodden gi terningkast på Nordmenns morgenrutiner. Hvordan få en pangstart på dagen, bli mer bevisst, sette mål og å skape endring.

 

Liodden er utdannet siviløkonom og er i dag coach og daglig leder i Expiro. Han har en rekke år bak seg i ulike selskap inne ledelse, salg- og salgsledelse, coaching, opplæring og gjennomføring av kurs og utviklingsprogrammer.

Foredraget hans er skreddersydd for DatoX og gir deg konkrete råd og tips som du får nytte av i hverdagen.

HÅVARD KVAM

Managing Director Corporate Finance - Swedbank

HÃ¥vard_Kvam.jpg

"Rikets tilstand. Hvordan forandres hverdagen og hvordan posisjonere seg for fremtiden? "

Hvordan ser verden ut her vi står nå (renter, arbeidsledighet, tilgang til kapital, og andre interessante makroøkonomiske tall)? Hva vet vi om de økonomiske implikasjonene for næringslivet etter det som nå har skjedd. Hvilke erfaringer har vi fra lignende situasjoner. Og hvordan tror vi fundamentet for norsk næringsliv vil se ut på kort, mellomlang og lengre sikt. Hvordan kan bedriftsledere, grundere og arbeidstagere posisjonere seg for fremtiden i lys av dette.

Håvard Kvam har 17-års erfaring fra Private Equity, Management Consulting og Internasjonal Finans. I tillegg har han i flere år vært involvert i oppstartsbedrifter som investor, styremedlem og rådgiver

Vi ser frem til å høre Håvard på DatoX!

X Meeting Point

X Meeting Point er Norges kanskje mest moderne konferanse- og eventsenter i Oslo.  

Her skapes unike skreddersydde opplevelser til alle arrangementer, uansett om formålet er å dele kunnskap, gi inspirasjon, konkurrere, invitere til fest, skape spenning eller by på overraskelser

Med 4500 parkeringsplasser, utearealer på størrelse med 35 fotballbaner og toppmoderne fasiliteter og teknologi er X Meeting Point et sømløst univers som skapt for skreddersydde opplevelser og spennende møtepunkter mellom mennesker.

Vi er opptatt av å sikre god smittevernhåndtering, og vil tilrettelegge for et godt og trygt arrangement.

Se retningslinjer for DatoX nedenfor.

FULL ADDRESS:

Vi gleder oss til å se deg!

Mie Marie Hummelvoll Bredesen

 • Linkedin Sosiale Ikon

Produsent

Ola Hobber Nilsen

 • Linkedin Sosiale Ikon

Initiativtaker og optimist

Grim Garstad

 • Linkedin Sosiale Ikon

Rådgiver

Jan Svaheim

 • Linkedin Sosiale Ikon

Rådgiver 

Personlig hygiene

Retningslinjer smittevern 

 1. Desinfiser hender umiddelbart etter du har kommet inn i lokalene.

 2. Ikke håndhils med de du møter og hold god avstand til alle du møter under ditt besøk.

 3. Host eller nys i albuen, og vask hender umiddelbart.

 4. Berør minst mulig flater i lokalet.

 5. Benytt desinfeksjon ved forflytning i lokalet, du finner dette tilgjengelig i alle rom og fellesarealer

 6. Ved toalettbesøk, bruk desinfisering etter håndvask og benytt et papirtørkle for å åpne døren. Kast deretter dette i søppelkassen inne på toalettet

 7. Benytt albue eller hofte til å trykke på døråpnere i lokalet

 8. Dersom du får påvist COVID-19 i løpet av 2 uker etter ditt besøk, bes du rapportere dette ​til prosjektleder Mie Bredesen på tlf +47 91 88 86 81. 

DatoX 1.september 2020 - Book din fysiske eller digitale billett i dag!

Pris inkluderer transport t/r Lillestrøm Stasjon - Moxy, lunsj og en hel dag fylt med inspirasjon, kreativitet og innovasjon!