Foredragsholdere

EIRIK NORMAN HANSEN

Teknologientusiast

Eirik Normann Hansen.JPG

"Hvilke digitale verktøy må du beherske i dag, i morgen og i fremtiden for å gjøre deg selv og arbeidsplassen attraktiv?"

 

Eirik Norman Hansen er en av Norges mest populære foredragsholdere, og ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn, og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer.  Vi takker Eirik for at han stiller opp for oss denne dagen!

MARIT STRØMØY

Multitalent

Marit.JPG

"Hvilke grep må du gjøre for å nå dine mest ambisiøse mål?"

Marit er verdens eneste kvinnelige båtfører i Formel 1. I hele sitt liv har hun operert i et mannsdominert miljø som en av veldig få kvinnelige aktører. Med en ekstrem dedikasjon og viljestyrke klarte hun det umulige, nemlig å nå toppen av pallen i VM-runden i de Forente Arabiske Emirater, i en av verdens tøffeste motorsporter. Hvor henter hun motivasjonen? Hva gjør hun når hun opplever motgang? Hvordan når man sine mål og drømmer?

Morten Brandt

Inspirator og rådgiver

Morten Brandt.jpg

"Salg for Hvermansen"

Morten er et av Norges mest etterspurte foredragsholdere, og er en sann mester i kommunikasjon og motivasjon. Innlegget på DatoX handler om salget som vanlige mennesker bedriver - til hverdags og på jobb. Hvordan kan du påvirke utfallet slik DU vil ha det? I kommunikasjon med andre ønsker man å påvirke og påvirkes. Salg er det samme som aktiv påvirkning, der en har en ambisjon om at en annen skal forstå, anerkjenne, føle, tenke, agere og reagere på en bestemt måte. Det kan gjøres smart, respektfullt og elegant, eller man kan gjøre det på en måte som fremkaller motstand, likegyldighet eller avstand. En god påvirker bygger broer, en dårlig påvirker brenner dem.

Nye foredragsholdere presenteres fortløpende!

Vi gleder oss til å fortelle deg hvem!

 

Bekreftet tematikk og titler:

1. "Rikets tilstand - konsekvenser for deg og meg"

2. "5 enkle grep for din privatøkonomi"

3. "Slik blir du en stjerne på Linkedin"

4. "Hvordan er dine morgenrutiner?" :-)