En stor takk til

X Meeting Point tørr å utfordre det eksisterende og tilbyr noe helt annet enn andre messearenaer Norge har å by på.  Konferansesenter, messehaller, hotell og restaurant - alt samlet på ett sted. Historisk sett har X Meeting Point huset mange av de største messene og eventene i Norge, som fag-, bransje- og kjedemesser, boligmesser, hyttemesser, bilmesser, og flere. Nå ønsker de deg velkommen til DatoX!

Sensum er et eventselskap med spesialisering innenfor opplevelsesbasert kommunikasjon. Sensum er en hybrid mellom event – og kommunikasjonsbyrå, og besitter dermed bred og sammensatt kompetanse. Dette i kombinasjon med relevant erfaring, engasjement og vilje til å lykkes sammen med kunden, så har du oppskriften på et fremoverlent byrå!

Tritonos Gruppen ble startet i 1999 og er i dag kanskje en av landets mest komplette totalleverandører innen teknisk produksjon for konserter, festivaler, teatre, eventer og andre sceneproduksjoner. Vi leverer både rent utleie av utstyr og totalproduksjoner med teknikere. Vi har i tillegg en installasjonsavdeling, hvor vi leverer løsninger til blant annet kulturhus, kirker, skoler, klubber og treningssentre. 

 

Som leverandør er vi selvforsynte på det meste innen lyd, lys, AV, backline og scene. Dette i kombinasjon med spennvidden av erfaring rundt arrangementer, gir oss en unik kompetanse hvor vi er i stand til å løse de mest kompliserte utfordringer. I tillegg har vi et stort nettverk av samarbeidspartnere som kan dekke ekstraordinære behov du måtte ha til arrangementet.

I Tritonos Gruppen er vi genuint opptatt av at du alltid sitter igjen med en god opplevelse, noe som gjenspeiles i vår kunnskap, kvalitet og trygghet.

Moonlight Sound AS har base i Fredrikstad, og tilbyr utleie av nærmest alt innen lyd og lys. De er kjent for kvalitet fra A til Å, og lever av å levere de beste opplevelsene. En god leveranse ligger i grundige forberedelser og tett dialog med kundene. Vi er stolt partner av DatoX og ønsker å bidra med våre produkter og kunnskap for at du som deltaker skal få en optimal opplevelse. Ta kontakt med oss for dialog om ditt neste arrangement eller event. 

Ferdia_Logo_Horizontal_Color@4x.jpg

Ferdia er et teknologi- og nettverksselskap for mobilitet. Uansett hvor du skal møter du et selskap som er håndplukket basert på kvalitet, miljø, omdømme og profesjonalitet. Med erfarne sjåfører, moderne kjøretøy og bransjens beste digitale verktøy kan Ferdia tilby en fleksibel, trygg og effektiv tjeneste.

 

Ferdia leverer teknologi og tjenester som øker kvaliteten, effektiviserer driften og styrker konkurransekraften til små og mellomstore bussselskap i Norge. En av disse tjenestene er blant annet Ferdia Sharebus, hvor du som kunde kan sette opp virtuelle bussruter og legge ut for salg for din gruppe eller publikum. Les mer på sharebus.no

markedsmateriell-logo12.png

Markedsmateriell.no – er en helhetlig totalleverandør av reklameløsninger og profileringsutstyr til bedrifter. De gjør din merkevare synlig! De ønsker å være den leverandøren som er best på kvalitet og tilgjengelighet, og strekker seg deror langt for sine kunder. De bistår gjerne din virksomhet med idéutvikling og design innenfor både branding generelt, samt valg av produkter og løsninger. Mange kunder starter sin dialog med Markedsmateriell.no med en idé som de ikke vet om lar seg realisere eller hvordan det ferdige resultatet skal se ut. 

Presenter din visjon for Markedsmateriell slik at de kan hjelpe deg på best mulig måte!

checkin_logo.jpg

Checkin skaper gode gjesteopplevelser med brukervennlig påmelding, effektiv innsjekk og gode kommunikasjonsmuligheter med deltagerne! Checkin tilbyr med andre ord et moderne påmeldingssystem for konferanser, kurs, konserter og events. De håndterer automatisk all betalingsflyt med faktura, kort og Vipps. Vi løser et stort økonomisk administrativt problem for alle som arrangerer kurs og konferanser ved at vi automatiserer betalingen og forenkler regnskapsføringen. 

Skjermbilde.PNG

På DatoX vil vi være synlige og tilgjengelig for deg som arbeidsgiver og arbeidstaker. Vi svarer på alt om rekruttering, innleie og bedriftsrådgivning. Vi vil være din Connector! Connect er et etablert og fremtidsrettet rekrutteringsbyrå som forenkler rekrutterings- og søkeprosessen for både kunder og kandidater på tvers av bransjer i hele regionen. Med lang erfaring i ledelse og rekruttering, høy kompetanse og research på talenter, skaper vi en god fremtid for både kunder og kandidater.

Framery.jpg

På DatoX vil vi være Framery være synlige med sine innnovative telefonkiosker! Framery støtter bedrifter gjennom å gjøre de ansatte mer fornøyd og produktive. Ha dine private samtaler eller salgstelefoner uten å forstyrre kollegaene. Enten de gjelder telefonboks, lydisolerte områder, eller andre skrddersydde løsninger, så har Framery et løsningsforslag skreddersydd din bedrift. På kundelisten står kunder som Microsoft, Puma og Tesla. Faktisk levere Framery sine produkter og tjenester til hele 40 % av selskapene listet i Forbes topp 100 liste i verden.  

Nordea.png

Nordea er et ledende finanskonsern i Norden og en av de største bankene i Europa. Nordea ønsker å gjøre en forskjell - for kundene og lokalsamfunnene de er til stede i - gjennom å dele den brede fagkunnskapen vi har opparbeidet oss gjennom 200 år med bankvirksomhet. På DatoX kommer Fondssjef i Nordea,Petter Hermansen, for å dele av sine erfaringer og tips for fremtiden.